Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Producatori

Informatii

Buletin informativ

Indiferent de modalitatea aleasa de catre client pentru plasarea comenzii, el trebuie sa fie de acord cu termenii si conditiile de pe site, intelegand totodata valoarea contractuala a fiecarei comenzi efectuate.

Livrarea produselor de pe site-ul phoenixlifeplant.com se face pe intreg teritoriul tarii utilizand serviciile de curierat rapid  X CURIER sau Posta Romana.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 220 RON, pentru cele 5500 localitati pentru care firma de curierat nu incaseaza kilometri suplimentari.

Daca comanda este sub valoarea de 220 lei pretul transportului este suportat de catre client , dupa cum urmeaza:

-20.90 lei pentru comenzi mai mici de 100 lei, achitat prin ramburs (transportul este facturat de Phoenix Life Plant)

-15.90 lei pentru comenzi cu pretul cuprins intre 100 si 250 lei, achitat prin ramburs (transportul este facturat de Phoenix Life Plant)

- GRATUIT pentru comenzi mai mari de 250 lei  livrate in toate cele 5500 localitati pentru  care firma de curierat nu incaseaza kilometri suplimentari, Vezi AICI Lista. Pentru a va calcula exact costul transportului.

 Pentru livrarea coletelor in localitatile din afara retelei firmei de curierat se va percepe o taxa suplimentara de 0.8 lei/ km (fara TVA) variabila in functie de numarul de km efectuati in plus de la cea mai apropiata locatie a firmei de curierat,chiar daca valoarea comezii este peste 200 lei. In acest caz suma exacta la care se ridica transportul va va fi comunicata de catre consultantii de vanzarii inainte de a expedia comanda. Aici puteti verifica cati kilometri suplimentari sunt pana in localitatea dvs!(LINK)

Daca nu doriti taxarea suplimentara a transportului pana in localitatea dvs, puteti alege ca livrarea sa fie facuta la unul din sediile X CURIER

Coletele se vor livra de catre firma de curierat intr-un interval de 24-72 de ore de la confirmare comenzii.

Exceptie de la aceste termene fac produsele comandate  special pentru dumneavoastra, unde termenul de livrarea se poate prelungii pana la 5 zile in functie de numarul comenzilor aflate pe rol. Un termen aproximativ veti primi de la consultanul nostru de vanzari in momentul in care va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Livrarile se efectueaza in zilele de Luni pana Vineri (exceptand sarbatorile legale) in intervalul orar 09-17. In cazul exceptionale se pot face livrari si Sambata. Daca in acest interval orar stiti ca nu va fii nimeni la resedinta dvs, va rugam sa indicati ca adresa de livrarea adresa unde puteti fi gasit/-a in acest interval orar  pentru a evita intarzierea livrarii sau chiar nelivrarea.

Daca, in interval de 15 zile de la sosirea la destinatie, curierul nu poate livra produsele din vina clientului, ori acesta nu le preia singur din depozitul firmei de curierat, contractul se considera anulat din vina clientului, acesta fiind tinut raspunzator pentru plata cheltuielilor de transport dus-intors.