Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Producatori

Informatii

Buletin informativ

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.phoenixlifeplant.com implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.Phoenixlifeplant.ro este administrat de SC Phoenix Life Plant S.R.L. cu sediul in B-dul Libertatii nr. 24, Bl D7, Sc A, ap13, Pitesti, jud Arges  si functioneaza la punctul de lucru deschis in, Piata V. Milea nr 2-4,Complex Fortuna, Parter, Pitesti, jud Arges,  Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr:J3/1653/2013, CUI 32577652.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www. phoenixlifeplant.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.phoenixlifeplant.ro  trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Responsabilitati privind produsele

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

SC Phoenix Life Plant  S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea “ Schimb sau retur de produse“

Pret si modalitati de plata:

Preturile prezentate includ TVA de 24% cu exceptia produselor din categoria Produse panificatie – Fainuri care conform legii vor include un TVA de 9%.

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea/ridicarea produsului.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de maxim 72 ore lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Taxele de livrare  sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si sunt urmatoarele:

-27 lei pentru comenzi mai mici de 99 lei, achitat prin ramburs (transportul este facturat de Phoenix Life Plant )

-24 lei pentru comenzi mai mici de 149 lei, achitat prin ramburs (transportul este facturat de Phoenix Life Plant )

-22 lei pentru  comenzi mai mici de 199 lei, achitat prin ramburs (transportul este facturat de Phoenix Life Plant )

-18,6 lei pentru comenzi cu valori cuprinse intre 150 si 199 lei, daca se achita direct la agentul curierului (nu se factureaza de  catre Phoenix Life Plant. Tarife valabile prntru cele 5500 localitati pentru care firma de curierat nu incaseaza kilometri suplimentari

- GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 lei  livrate in toate cele 5500 localitati pentru  care firma de curierat nu incaseaza kilometri suplimentari, Vezi AICI Lista. Pentru a va calcula exact costul transportului, clik AICI

Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 48 ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 ore.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Pentru Pitesti ridicarea produselor comandate se poate face direct din magazinul PhoenixLife Plant, situat in Piata V.Milea, nr 2-4, Complex Fortuna Mezanin de luni-vineri 09:00-19:00, sambata 09:00-13:30

Greseli de tiparire

SC Phoenix Life Plant S.R.L si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.phoenixlifeplant.com, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Phoenix Life Plant S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www. phoenixlifeplant.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: phoenixlifeplant@gmail.com

 

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Phoenix Life Plant S.R.L. cu sediul social in B-dul Libertatii nr. 24, Bl D7, Sc A, ap13, Pitesti, jud Arges,   numar de ordine in Registrul Comertului, nr:J3/1653/2013 cod unic de identificare: 32577652, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea cumparatorului privind situatia contului lor de pe Phoenix Life Plant.ro, informarea cumparatorului privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Phoenix Life Plant.com, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub  numarul 32509 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre phoenixlifeplant.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre phoenixlifeplant.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru str Profesor Doctor Victor Babes nr. 2, Sector 5, Bucuresti,  Romania.

De asemenea, Phoenix Life Plant.com poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile  dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unei cereri expres formulate.

 

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta necesita acordul prealabil al consumatorului: 
a) sistem automatizat de apel fara interventie umana (automat de apel); 
b) telecopiator (fax)
c) adresa de posta electronica (e-mail)

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta
a) imprimat neadresat; 
b) imprimat adresat; 
c) scrisoare tipizata; 
d) publicitate tiparita cu bon de comanda; 
e) catalog; 
f) telefon cu interventie umana; 
g) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext); 
h) radio; 
i) videofon (telefon cu imagine); 
j) videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatura sau ecran tactil); 
k) posta electronica (e-mail); 
l) telecopiator (fax); 
m) televiziune (teleshopping)

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Phoenix Life Plant S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Phoenix Life Plant S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul  isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.phoenixlifeplant.ro.