Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Producatori

Informatii

Buletin informativ

DESPRE NOI

”Natura este arta lui Dumnezeu cel Vesnic.” Dante Alighieri

  • De ce PHOENIX?

Conform legendelor, pasarea Phoenix traieste intre 500 si 13.000 de ani, iar atunci cand se simte imbatranita si fara putere, isi face un cuib din plante aromatice si tamaie caruia ii da foc si apoi renaste din propria cenusa, tanara si puternica.

Asa ne-am gandit si noi ca vom ajuta oamenii sa se simta tineri si puternici, calauzindu-i pe un drum non-invaziv pentru tratarea afectiunilor.

  • De ce LIFE?

Pentru ca nimic nu este mai de pret pe Pamant decat viata, sub toate aspectele ei.

Pentru ca parintii, bunicii si strabunicii nostri au trait sanatos, in mijlocul naturii si cu ajutorul produselor naturale.

  • De ce PLANT?

Spre deosebire de medicamentele de sinteza, care sunt produse moarte, obtinute cu ajutorul chimiei, cu nenumarate contraindicatii si efecte adverse, plantele sunt vii, principiile lor active trateaza afectiunile cu blandete si fara sa intre in contradictie cu corpul omenesc.

Avand aceste scopuri in minte si in suflet, in anul 2014 am infiintat magazinul naturist Phoenix Life Plant, situat in Pitesti, Complexul Fortuna iar in acest an am decis infiintarea si a unui magazine on-line, pentru a fi mai aproape de voi.

Deviza noastra este si va ramane NATURA SALVEAZA VIATA!