Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Produse vizualizate

Producatori

Informatii

Buletin informativ

Reduceri! F Biomicin 15 cps moi Mareste

Biomicin 15 cps moi - Fares

Produs nou

Efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator. Eficienta in 80% din cazuri.

Mai multe detalii

Pe stoc!

Informatii

Biomicin capsule moi 15cps Fares

Descriere:


Efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator. Eficienta in 80% din cazuri.
Uleiurile esentiale sunt cele care confera parfumul caracteristic al plantelor. Izolate din matricea vegetala, ele constituie cele mai concentrate extracte din plante medicinale, (de exemplu din 100kg cimbru se obtin 500grame de ulei esential) de aceea sunt si cele mai eficiente remedii naturale pentru tratamentul a numeroase afectiuni. 
Un ulei esential este compus din zeci de substante chimice de sine-statatoare, care se absorb foarte repede in organism si a caror combinatie genereaza proprietatile acestuia. Astazi se stie ca acesti constituenti actioneaza impreuna prin sinergism, mai eficient decat un singur compus izolat din ulei. Acest fapt face ca bacteriile sa nu poata dezvolta rezistenta la uleiurile esentiale, asa cum se petrece la antibioticele de sinteza, care sunt formate dintr-o singura substanta activa. 
Actiunea antiinfectioasa foarte puternica a uleiurilor esentiale, demonstrata stiintific cu ajutorul aromatogramelor, face din ele o alternativa naturala, lipsita de efecte secundare, pentru tratamentul antibiotic clasic al afectiunilor produse de o gama foarte lagra de germeni patogeni, fiind totodata o portita de scapare pentru cei care prezinta intolerante, alergii sau rezistenta la antibiotice.
Ingrediente/capsula:
ulei esential de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum) 
ulei esential de cuisoare (Caryophyllorum aetheroleum) 
ulei de floarea soarelui
Uleiul esential de ti-tree, se extrage din frunzele unui arbore din familia Melaleuca, nativ din Australia. În timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, uleiul esential de ti-tree a fost inclus in trusele militare de prim-ajutor pentru trupele care luptau in zonele tropicale. Uleiul esential de ti tree prin componentele sale (1,8-cineol, terpinen-4-ol, α-terpineol) are un spectru larg de activitate antimicrobiana, antifungica (candida in special), antivirala (varicela, herpes-zoster), antiinflamatorie si antiseptica. De asemenea, s-a demonstrat ca uleiul esential de ti-tree are efect inhibitor asupra replicarii virusului gripal A .
Uleiul esential de cuisoare este mult utilizat in stomatologie datorita eugenolului din compozitia sa, care are efect anestezic. Studiile au demonstrat ca are proprietati antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram pozitive si gram negative), antivirale, antifungice, antihelmintice, antiinflamatoare, antispastice, stimulente generale, anti-nevralgice.
Proprietati:
-antibacterian cu actiune asupra unui spectru larg de germeni patogeni (Staphylococcus aureus, E. Coli, Klebsiella, Pseudomonas, Streptococcus viridans) testat in laborator pe aromatograme (similar antibiogramelor).
-antiviral

-antifungic (Candida albicans)

-antiparazitar

-antiinflamator

-analgezic
Recomandat in:
-infectii si inflamatii respiratorii si ORL (viroze, gripa, amigdalita, faringita, bronsita, sinuzita, otita) 

-infectii digestive ( enterite, enterocolite bacteriene, candidozice sau virale, parazitoze intestinale)

-infectii uro-genitale (uretrite, cistite acute si cronice, pielonefrite, prostatite, anexite)

-infectii ale pielii (acnee, furuncule, dermatite micotice, herpes).
Atentionari:
Nu se recomanda in caz de ulcer gastro-duodenal activ, gastrita acuta, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor sub 7 ani.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Biomicin 15 cps moi - Fares

Biomicin 15 cps moi - Fares

Efect antibacterian confirmat prin analize medicale de laborator. Eficienta in 80% din cazuri.

30 other products in the same category: