Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Produse vizualizate

Producatori

Informatii

Buletin informativ

HOF Hepastim 40 cpr Mareste

Hepastim 40 comprimate - Hofigal

Produs nou

Protejează şi stimulează procesul de regenerare a celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice.

Mai multe detalii

Informatii

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o capsulă conţine 290,00 mg pulbere fruct de cătină degresat (Hippophae fructus), 55,00 mg pulbere din fruct de armurariu (Cardui marianae fructus), 55,00 mg extract de anghinare (Cynara scolymus), 1,74 mg ulei volatil de rozmarin (Rosmarini aetheroleum), 1,16 mg ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum) şi excipienţi (lactoză, amidon, aerosil, polivinilpirolidonă K30, stearat de magneziu, talc) până la 580,00 mg.

Acţiune: protejează şi stimulează procesul de regenerare a celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice; posedă acţiune detoxifiantă şi antioxidantă (de câteva ori mai puternică comparativ cu vitamina E, induce creşterea activităţii superoxid dismutazei - SOD); colagog-coleretică (de stimulare a fluxului biliar şi de îmbunătăţire a digestiei grăsimilor); antiinflamatorie; hipolipemiantă; cu rol important în procesul de echilibrare a sistemului imunitar.
Recomandări: asigură aportul de substanţe bioactive care furnizează nutrienţi esenţiali necesari regimului igieno-dietetic persoanelor cu afecţiuni hepato-biliare cronice, persoanelor dependente de alcool şi droguri sau celor care trăiesc sau activează în zone poluate; pentru diminuarea efectelor negative ce pot să apară în tratamentele medicamentoase de lungă durată (se realizează o dietă cu rol de protecţie a celulei hepatice şi efect depurativ pentru eliminarea substanţelor dăunătoare hepatotoxice). 
Este adjuvant valoros în hepatită cronică, ciroză, insuficienţă hepatică, steatoză hepatică, icter, angiocolite, afecţiuni inflamatorii şi de motilitate ale vezicii biliare, în tratamentul hepatitei C şi a cancerului hepatic, alte neoplazii, în perioada tratamentelor chimioterapice şi radioterapice (favorizează detoxifierea şi eliminarea produşilor de degradare metabolică rezultaţi); în dislipidemii, ateroscleroză; constipaţie cronică, indigestii, toxiinfecţii alimentare; alergii cronice la substanţe chimice şi alergeni din mediul înconjurător.

Mod de administrare: Câte 1 - 2 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de mesele principale, în funcţie de afecţiune sau la recomandarea medicului. Se poate administra în cure prelungite (3 luni).

Forma de prezentare: cutie pliantă  conţinând 40 de capsule (4 blistere; 10 capsule/blister) sau 20 de capsule (2 blistere; 10 capsule/blister) şi recomandări de utilizare.

Produsul conţine lactoză!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Hepastim 40 comprimate - Hofigal

Hepastim 40 comprimate - Hofigal

Protejează şi stimulează procesul de regenerare a celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice.

30 other products in the same category: