Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Produse vizualizate

Producatori

Informatii

Buletin informativ

HOF Menolap 20cps Mareste

Menolap 20 capsule - Hofigal

Produs nou

Asigură aportul necesar de nutrienţi şi substanţe bioactive pentru suplimentarea dietei în tulburări ale metabolismului glucidic.

Mai multe detalii

Informatii

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o capsulă conţine 250,00 mg pulbere din rădăcină de brusture (Bardanae radix) şi excipienţi (lactoză, amidon de porumb, polivinilpirolidonă K30, talc, stearat de magneyiu, aerosil) până la 300,00 mg.

Acţiune: depurativă, detoxifiantă, sudorifică, diuretică, de intensificare a funcţiilor hepatice şi renale, proprietăţi hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, tonic general şi de stimulare a sistemului imun.

Recomandări: asigură aportul necesar de nutrienţi şi substanţe bioactive pentru suplimentarea dietei în tulburări ale metabolismului glucidic (îmbunătăţeşte toleranţa la glucoză datorită conţinutului de inulină), pentru creşterea rezistenţei organismului faţă de boli infecţioase, stări febrile, îmbunătăţeşte digestia (stimulează funcţia secretorie şi detoxifiantă a ficatului, contribuie la intensificarea eliminării toxinelor din colon), în constipaţie (prin stimularea tranzitului intestinal), tulburări ale metabolismului lipidic (dislipidemii), ca tonic general şi tonifiant al circulaţiei sanguine, pentru normalizarea dezechilibrului hormonal (sindrom premenstrual şi menopauză), restabilirea bunei funcţionări a aparatului urinar în procese inflamatorii cronice ale tractului urinar, gută, procese inflamatorii ale pielii cu evoluţie acută sau subacută produse de diferiţi agenţi patogeni (eczeme, acnee, furunculoză).

Mod de administrare: 1 capsulă de 2-3 ori pe zi în timpul meselor principale sau la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 20 capsule (2 blistere; 10 capsule / blister).

Produsul conţine lactoză!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Menolap 20 capsule - Hofigal

Menolap 20 capsule - Hofigal

Asigură aportul necesar de nutrienţi şi substanţe bioactive pentru suplimentarea dietei în tulburări ale metabolismului glucidic.

30 other products in the same category: