Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Produse vizualizate

Producatori

Informatii

Buletin informativ

HOF Mladite de maces 30mdz Mareste

Mladite de maces 30 monodoze - Hofigal

Produs nou

Este un produs natural cu valoare biologică complexă, dinamică şi unitară care asigură necesarul de fitonutrienţi în procesele inflamatorii recidivante localizate, pentru revigorarea şi tonifierea organismului.

Mai multe detalii

Informatii

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză conţine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mlădiţe proaspete de măceş – Rosa canina. Conţine alcool etilic 45% vol.

Proprietăţi: tonice generale, antiinflamatoare, antialergice, vitaminizant-remineralizante, osteoblastice, antialgice, imunostimulatoare, favorizează creşterea la copii.

Este un produs natural cu valoare biologică complexă, dinamică şi unitară care asigură necesarul de fitonutrienţi în procesele inflamatorii recidivante localizate, pentru revigorarea şi tonifierea organismului;
- remediu optim pentru copii care prezintă întârzieri de creştere, legate de unele episoade inflamatorii recidivante la nivelul căilor respiratorii superioare;
- susţine buna funcţionare a organelor interne, având un rol important în procesele de oxido-reducere şi  respiraţia celulară;  
- contribuie la reechilibrarea metabolismelor proteic, lipidic şi lipoproteic;   
- eficace în stări gripale, astenie, oboseală fizică, în stări de epuizare generală; 
- posedă acţiune osteoblastică importantă (reglează echilibrul mineralelor la nivelul ţesutului osos),  eficient în decalcifieri osoase şi demineralizări juvenile, în osteoporoză postmenopauză;
- efect antiinflamator şi antialergic prin stimularea corticosuprarenalei; 
- ajută la combaterea durerilor de cap difuze sau localizate;
- limitează consecinţele negative ale contaminanţilor (bacterieni şi virali) asupra organismului; 
- creşte rezistenţa organismului la efort, suprasolicitare şi în convalescenţă;

Mod de administrare: Adulţi şi copii peste 7 ani: 1 monodoză de 1,5 ml extract diluată în puţină apă, de 1-2 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mesele principale; în asocieri 1 monodoză de 1,5 ml extract o dată pe zi. 
Copii cu vârsta între 2-7 ani: 1/2 din doza adultului sau la recomandarea medicului.
Preparatul diluat se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală şi apoi se înghite treptat. 
La recomandarea medicului se poate asocia şi cu alte extracte glicerinohidroalcoolice.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Mladite de maces 30 monodoze - Hofigal

Mladite de maces 30 monodoze - Hofigal

Este un produs natural cu valoare biologică complexă, dinamică şi unitară care asigură necesarul de fitonutrienţi în procesele inflamatorii recidivante localizate, pentru revigorarea şi tonifierea organismului.

30 other products in the same category: