Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Produse vizualizate

Producatori

Informatii

Buletin informativ

Reduceri! CPR Neurotonic 30 cps Mareste

Neurotonic 30 capsule - CosmoPharm

Produs nou

Imbunatateste capacitatatea de  memorare, creste eficienta mentala, atentia, capacitatea de invatare, puterea de concentrare, memorare si coordonare.Diminueaza  oboseala si inlatura efectele stressului.Este un bun  antioxidant, protejeaza celulele nervoase si mareste capacitatea de regenerare a creierului

Mai multe detalii

Pe stoc!

Informatii

NEUROTONIC 30 CPS COSMOPHARM

 

Necesar in functionarea normala a sistemului nervos central.Recomandat in caz de efort fizic si psihic prelungit.

 

Descriere;Imbunatateste capacitatatea de  memorare, creste eficienta mentala, atentia, capacitatea de invatare, puterea de concentrare, memorare si coordonare.Diminueaza  oboseala si inlatura efectele stressului.Este un bun  antioxidant, protejeaza celulele nervoase si mareste capacitatea de regenerare a creierului.Stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale.Diminueaza demielinizarea (pierderea stratului de mielina determina aparitia sclerozei).Reduce zona de necroza si grabeste vindecarea leziunilor in ischemiile cerebrale.Imbunatateste functiile cerebrale in hipoxie.Imbunatateste functia  neurologica dupa traumatisme cerebrale, craniene si interventii chirurgicale.Reduce edemele si imbunatateste circulatia cerebrala.Diminueaza starile negative precum: anxietatea, stressul, depresiile si echilibreaza starea emotionala.Reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor, mentine un nivel normal al lipidelor in singe.Mentine in limite normale functiile inimii.Protejeaza ficatul impotriva depunerilor de grasime.Este anticoagulant si un bun  antiinflamator.Previne imbatrinirea cerebrala precoce.Protejeaza aspectul si calitatea pielii.

Recomandat :Este un bun tonic natural al sistemului nervos si vascular.Mareste  eficienta mentala in efort intelectual si fizic prelungit.Recomandat in caz de deficit de  atentie, concentrare, memorare , capacitate de munca,stari de oboseala,anxietate,migrene si insomnii.In caz de ameteli, tulburari de auz ( tiuit si pocnete ), tulburari de vedere si  traumatisme craniene acest produs reprezinta un bun adjuvant.Bun remediu in caz de insuficienta circulatorie a membrelor inferioare si anumite tipuri de impotenta.Amelioreaza simptomelor legate de virsta si intirzie procesul natural de imbarinire.

Compozitie:

Lecitina

500mg.

Ginkgo Biloba (extract)

20mg.

Fosfatidil colina

200mg.

Gotu Kola (pulbere)

50mg.

L-glutamina

100mg.

Ulei de griu incoltit

1000mcg.

 

Lecitina: este un supliment eficient atat in perioadele de efort intelectual intens, cat si in  cazul tulburarilor de memorie sau concentrare, stress psihic sau boli neurodegenerative. Colina face parte din  structura acetilcolinei, un neuromediator fiziologic care favorizeaza transmisia sinaptica; inozitolul influenteaza metabolismul serotoninei (neuromediator chimic si “hormonul fericirii”); acizii grasi nesaturati contribuie la fortifierea structurii membranare a neuronilor.

Fosfatidilcolina: este necesara in componenta majora a materiei cenusii si reprezinta o importanta majora  pentru structura normala si regenerarea celulei nervoase (neurogeneza).Este un  precursor al colinei, care participa la sinteza acetilcolinei - substanta esentiala in transmiterea nervoasa si functionarea sistemului nervos central si vegetativ.

L-glutamina: este un aminoacid din organism ce se gaseste in muschi, creier, plamani, sange si ficat. Energizeaza activitatea cerebrala, mreste sinteza de acetilcolina, stimuleaza sinteza de glutation, scade excesul de amoniac cerebral (excesul acestuia favorizand bolile neurodegenerative).

Ginkgo Biloba: Este unul din cele mai eficiente remedii pentru imbunatatirea circulatiei periferice si microcirculatiei deficitare. Mareste irigarea tesutului cerebral, imbunatateste timpul de reactie si concentrarea, creste capacitatea de memorare si rezistenta la efortul intelectual.

Gotu Kola: (Centella asiatica) este o planta perena, erbacee, care traieste in China, India, Indonezia, Australia, Africa. Imbunatateste circulatia venoasa cerebrala si mareste rezistenta vaselor sangvine, creste rezistenta celulara, grabeste procesele cognitive.

Uleiul de griu incoltit: este bogat in vitamine si minerale, uleiul de grau este un bun adjuvant al circulatiei cerebrale si contribuie la fortifierea structurii celulare a neuronilor.

 

Prezentare:30 capsule

 

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Neurotonic 30 capsule - CosmoPharm

Neurotonic 30 capsule - CosmoPharm

Imbunatateste capacitatatea de  memorare, creste eficienta mentala, atentia, capacitatea de invatare, puterea de concentrare, memorare si coordonare.Diminueaza  oboseala si inlatura efectele stressului.Este un bun  antioxidant, protejeaza celulele nervoase si mareste capacitatea de regenerare a creierului

30 other products in the same category: