Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Produse vizualizate

Producatori

Informatii

Buletin informativ

Reduceri! DP Normocolesterol 60cpr Mareste

Normocolesterol 60 comprimate - Dacia Plant

Produs nou

Normocolesterol este un produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi a grăsimilor în sânge.

Mai multe detalii

Pe stoc!

Informatii

NORMOCOLESTEROL 60cpr
Supleţea arterelor

 

NORMOCOLESTEROL este un produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi a grăsimilor în sânge.

COLESTEROLUL şi TRIGLICERIDELE:
Colesterolul este o substanţă de natură lipidică, care se găseşte în toate organele, fiind sintetizată în principal la nivelul ficatului. Colesterolul intră în compoziţia membranelor celulare, cărora le conferă stabilitate şi permeabilitate selectivă. Colesterolul participă, de asemenea, şi la sinteza: acizilor biliari, vitaminei D, hormonilor steroizi şi sexuali. În sânge colesterolul circulă legat de 2 fracţiuni lipoproteice: LDL-lipoproteine cu densitate joasă, care transportă ,,colesterolul rău'' şi HDL-lipoproteine cu densitate înaltă, care transportă ,,colesterolul bun''. În organism, lipoproteinele cu densitate joasă (LDL) transportă colesterolul către ţesuturi, iar lipoproteinele cu densitate înaltă (HDL) colectează colesterolul nefolosit de celule, asigurând transportul acestuia din ţesutul extrahepatic către ficat, în vederea catabolizării şi excreţiei. LDL-colesterolul reprezintă 65% din cantitatea totală de colesterol, creşterea acestuia conducând la depunerea sa pe pereţii vaselor sanguine şi la îngustarea arterelor. Hipercolesterolemia constă în creşterea  concentraţiei de colesterol din sânge peste valorile normale (200 mg/dL-pentru colesterolul total). 
Trigliceridele reprezintă o altă categorie de lipide care pot influenţa lipemia (concentraţia de lipide din sânge). Factorii favorizanţi care determină hipercolesterolemia şi hipertrigliceridemia sunt: alimentaţia (consumul de carne grasă, gălbenuş de ou, brânzeturi grase, sosuri, maioneze, smântână etc), stresul intelectual, sedentarismul, obezitatea, diabetul zaharat, factorii ereditari, etc. Hipercolesterolemia şi hipertrigliceridemia conduc la apariţia aterosclerozei şi a complicaţiilor acesteia (cardiopatie ischemică, infarct miocardic, insuficienţă cardiacă, arterită obliterantă şi accident vascular cerebral). 
Din acest motiv, pentru menţinerea stării de sănătate, este necesară aducerea atât a colesterolului, cât şi a trigliceridelor la valorile normale. Reducerea grăsimilor din sânge poate fi realizată prin administrarea de produse cu acţiune hipocolesterolemiantă şi hipolipemiantă, fiind stringent necesară respectarea unui regim alimentar adecvat.

 

Contribuie la

- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge
- detoxifierea organismului.

 

Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Prezentare

 

Forma de prezentare

60comprimate

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Normocolesterol 60 comprimate - Dacia Plant

Normocolesterol 60 comprimate - Dacia Plant

Normocolesterol este un produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi a grăsimilor în sânge.

30 other products in the same category: