Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Produse vizualizate

Producatori

Informatii

Buletin informativ

DP Tinctura concentrata Elixir fructe de soc 200ml Mareste

Tinctura concentrata Elixir fructe de soc 200ml - Dacia Plant

Produs nou

Elixir din fructe de soc este unul dintre cele mai eficiente produse cu acţiune detoxifiantă, conceput în vederea corectării consecinţelor unui stil de viaţă nesănătos

Mai multe detalii

5 Produse

Pe stoc!

Informatii

FORMULĂ CONCENTRATĂ DIN TINCTURI NATURALE
ELIXIR DIN FRUCTE DE SOC

Slăbeşte natural!
Soluţie hidroalcoolică
Supliment alimentar

ELIXIR DIN FRUCTE DE SOCeste unul dintre cele mai eficiente produse cu acţiune detoxifiantă, conceput în vederea corectării consecinţelor unui stil de viaţă nesănătos.

ISTORIC:
Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu frunze ascuţite şi flori mici de culoare albă, ce poate atinge înălţimi de până la 10m. În medicina tradiţională fructele de soc se întrebuinţează pentru eliminarea toxinelor din organism. Procesul de acumulare al toxinelor apare în urma consumului de alimente tratate cu aditivi și medicamente, viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului și obezităţii.
Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţiei, balonarării, indigestiei, durerilor de cap, afecțiunilor cutanate, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice şi eliminarea toxinelor şi produşilor reziduali din organism.

 

Contribuie la

- detoxifierea organismului
- accelerarea tranzitului intestinal
- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
- menţinerea greutăţii corporale în limite normale.


Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Astenie (slăbiciune fizică), diaree, colită de fermentaţie, copii sub 10 ani, alergie la soc, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Administrare

  • INTERN:      
    Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
    Copii între 10 şi 14 ani: câte ½ linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de
    3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Pentru accelerareatranzitului intestinal se recomandă câte 2 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de culcare.
Pentru menţinereagreutăţiicorporaleînlimitenormalese recomandă câte 3 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar), administrate cu 10minute înaintea meselor principale.

Ingrediente

soc (Sambucusnigra)- fructe (60%), apă purificată, alcool etilic 30% vol

Prezentare :  flacon 200ml

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Tinctura concentrata Elixir fructe de soc 200ml - Dacia Plant

Tinctura concentrata Elixir fructe de soc 200ml - Dacia Plant

Elixir din fructe de soc este unul dintre cele mai eficiente produse cu acţiune detoxifiantă, conceput în vederea corectării consecinţelor unui stil de viaţă nesănătos

30 other products in the same category: