Nu poti plasa comenzi din tara ta. United States

Produse vizualizate

Producatori

Informatii

Buletin informativ

DP Tinctura vasc 50ml Mareste

Tinctura vasc 50ml - Dacia Plant

Produs nou

TINCTURA DE VÂSC este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Viscum album. 

Mai multe detalii

5 Produse

Pe stoc!

Informatii

TINCTURĂ DE VÂSC
(Viscum album)
Soluţie hidroalcoolică

 

TINCTURA DE VÂSCeste o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Viscum album
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. 
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE  VÂSC:
Vâscul face parte din familia Loranthaceae, fiind un arbust semiparazit, peren, care se hrăneşte cu seva arborilor pe ramurile cărora îşi înfige rădăcinile. Despre el se spunea în vechime că este o plantă sfântă, care aduce norocul şi prosperitatea în case, alungă spiritele malefice şi curăţă astfel locurile. În antichitate preoţii druizi culegeau această plantă numai cu ajutorul unei seceri de aur în cadrul unui ceremonial special, în zile special alese după poziţia aştrilor pe cer. În medicina medievală era creditat cu proprietăţi reglatoare ale activităţii cardiace şi nervoase. În medicina tradiţională se folosea în hipertensiune arterială şi aritmii cardiace. Se mai numeşte stoletnic, văsc, văsc-de-brad

 

Contribuie la

INTERN:
- menţinerea tensiunii arteriale şi ritmului cardiac în limite normale
- reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului respirator
- normalizarea procesului de diviziune celulară.

EXTERN:
Contribuie la reducerea disfuncţiilor articulare.

 

Precautii

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică). 

Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool, nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică şi ciroză hepatică. Hipotensiune arterială, sarcină, alăptare, alergie la vâsc, tratamente care nu permit consumul de alcool.

 

Administrare:

INTERN:
Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

EXTERN:
Pentru reducerea disfuncţiilor articulare se aplică sub formă de comprese cu tinctură, care se menţin la locul afectat minim 2 ore. Înaintea administrării produsului se recomandă ca, persoanele care au o piele sensibilă, să aplice o  cremă cu extract de plante, argilă sau răşină.

 

Ingrediente: apă purificată, alcool etilic 40% vol., vâsc (Viscum album) - părți aeriene (27%).                                                              
Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7 
Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.

Prezentare:  Flacon 50 ml

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Tinctura vasc 50ml - Dacia Plant

Tinctura vasc 50ml - Dacia Plant

TINCTURA DE VÂSC este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Viscum album. 

30 other products in the same category: